Virtualno predstavljanje HUPF-a

Dragi kolege i kolegice, članovi Hrvatske udruge profesora francuskog jezika,

S velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da zbog brojnih pristiglih upita iz cijele Hrvatske i diljem svijeta o učlanjenju u našu Udrugu, odlučili smo virtualno predstaviti Hrvatsku udrugu profesora francuskog jezika. Ukoliko poznajete nekoga tko želi postati članom HUPF-a ili želi saznati nešto više o našem radu i surađivati s nama u budućnosti, molimo Vas da ga uputite na našu e-poštu: udrugahupf@gmail.com kako bismo ga zabilježili u našu tablicu potencijalnih članova. Članovi ne moraju biti nastavnici francuskoga mogu biti i osobe koje žele djelovati i raditi s nama.

Predstavit ćemo vam naše buduće planove i ideje, naše ostvarene i buduće suradnje s Agencijom za odgoj i obrazovanje, Francuskim institutom, Francuskim veleposlanstvom i u konačnici naš cjelokupni trud i rad u svrhu promicanja francuskog jezika u Republici Hrvatskoj.

Virtualno predstavljanje HUPF-a održat će se 29. siječnja (subota), 2022. u 10h preko aplikacije zoom. Pozivamo sve članove HUPF-a da nam se pridruže. U prilogu se nalazi promotivni plakat HUPF-a i cjelokupni program.

Veselimo se vašem virtualnom dolasku!

Vidimo se 29. siječnja u 10h!

Katarina Gubo

predsjednica HUPF-a

Sign Up to see what your friends like.

Retour en haut