Večer frankofonije u Zagrebu 2023.

???? VEČER FRANKOFONIJE U ZAGREBU ????
– domaćin XVI. gimnazija
????U petak, 31. ožujka 2023. s početkom u 18,00 sati održana je tradicionalna Večer frankofonije u organizaciji Hrvatske udruge profesora francuskog jezika, uz nazočnost savjetnice za kulturnu djelatnost Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj i ravnateljice Francuskog instituta u Hrvatskoj Estelle Halimi-Dagron, atašea za jezičnu i obrazovnu suradnju Benoît Le Dévédec , ravnateljice XVI. gimnazije Nine Karković, vanjske suradnice Agencija za odgoj i obrazovanje Loreane Selišek Butina i predsjednice HUPF-a Katarine Gubo, te brojnih drugih gostiju.
Ova je godina značajna za našu Udrugu jer poput svoje predsjednice slavi svojih 30 godina! 3️⃣0️⃣????
U bogatom rođendanskom ????????duhu program su predstavili učenici zagrebačkih vrtića, osnovnih i srednjih škola. Učenici su pjevali, svirali, plesali, glumili – uživo i kroz video – slaveći francuski jezik i frankofonsku kulturu.
????Program su sjajno vodili učenici XVI. gimnazije Jana Tepuš i Vito Vlašić. Zahvaljujemo na cjelokupnoj organizaciji i koordinaciji Večeri našoj dragoj kolegici Alki Vrsalović.
Zahvaljujemo Ambassade de France en Croatie – Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj i Institut français de Croatie na financijskoj potpori i kvalitetnoj cjelogodišnjoj suradnji.
????Čestitamo svim sudionicima – nastavnicima, odgajateljima, lektorima francuskog jezika i učenicima na sjajnim nastupima! ????????????????
Hvala vam na trudu i radu i na sjajnoj atmosferi! ????????
Zahvaljujemo užarenoj publici koja je s tribina veselo bodrila naše izvođače. ????????????Félicitations! ????????
 
Fotografije pogledajte u galeriji slika.

Sign Up to see what your friends like.

Retour en haut