Okrugli stol za nastavnike i profesore

Nakon vrlo uspješnog višejezičnog rap koncerta za učenike, kojim smo „otvorili sezonu“, obilježavanje Europskog dana jezika 2014. nastavljamo okruglim stolom za nastavnike i profesore na temu alternativnih metoda u podučavanju stranih jezika. Okrugli stol namijenjen je svim nastavnicima i profesorima koji su u nastavi stranih jezika koristili ili žele koristiti metode koje se mogu smatrati nestandardnima – pjesmu, glumu, umjetnost, prevođenje… – bez obzira na to jesu li dodatne aktivnosti organizirali sami ili pak u okviru već postojećih projekata.

Okrugli stol vodit će moderator, a kao praktična podloga za raspravu poslužit će i izlaganja profesorica koje su ove i prošle godine sa svojim učenicima sudjelovale u događanjima koje je organizirala Europska komisija (rap natjecanjeJuvenes Translatores). Predstavnica Agencije za mobilnost i programe Europske unije upoznat će nas s Europskom oznakom jezika i nagradom koja se u okviru tog programa dodjeljuje za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika. Svi zainteresirani za sudjelovanje (i/ili izlaganje) mogu se prijaviti ovdje do petka, 3. listopada.


Dođite, razmijenite iskustva i ideje, saznajte što rade kolege i opskrbite se novim zalihama entuzijazma za novu školsku godinu!http://ec.europa.eu/croatia/events/20140929_hr.htm

Sign Up to see what your friends like.

Retour en haut