Održana 29. redovna godišnja skupština i 16. izborna skupština HUPF-a

Održana je naša 29. redovna godišnja skupština na kojoj smo čuli izvješća o marljivom radu i novostima iz svih podružnica naše Udruge.

Ova skupština je ujedno bila i 16. izborna skuština, a posebna je po tome što je došlo do promjena u organizacijskom sustavu HUPF-a.

Nakon razrješenja dužnosti svih članova, zahvalili smo se našoj predsjednici Udruge, Mirjani Franić, na njenom predanom radu i angažmanu za dobrobit i promociju Udruge u posljednjih deset godina. 

Isto tako, zahvalili smo se našoj tajnici Udruge, Loreani Selišek Butina, na njenom doprinosu i radu na mjestu tajnice u posljednjih dvadeset godina i Davorki Franić na njenom doprinosu Udruzi i radu na mjestu voditeljice zagrebačke podružnice u posljednjih trideset godina. 

Na upražnjena mjesta su izabrane nove kandidatkinje, na mjesto predsjednice Udruge je izabrana Katarina Gubo, na mjesto tajnice Ivana Veble, na mjesto blagajnice Tea Gverović, na mjesto predsjednice Zagrebačke podružnice Alka Vrsalović i na mjesto predsjednice Splitske podružnice Danijela Radić Ličina. 

Skupština je protekla u svečanom tonu, a na samom kraju skupštine predstavio nam se novi pedagoški ataše Benoit Le Devedec.

Fotografije pogledajte u prilogu. 

Sign Up to see what your friends like.

Retour en haut